Om GJ Kød ApS

Da vi har mange års erfaring inden for brachen kan vi altid tilbyde den bedste kvalitet.

Vores medarbejdere sørger altid for at være imødekommende så vi altid starter og slutter med en glad og tilfreds kunde.

 

Hos GJ Kød ApS går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og du kan derfor være sikker på, at vores varer altid er friske, og at dyrene har fået en ordentlig behandling.

 

Vi køber dansk og udenlandsk kødkvæg fra leverandører, hvorfra vi ved at dyrene har haft det godt, og som giver os mulighed for selv at udvælge de bedste dyr.

 

Vi forhandler det Australske Black Aberdeen kød som har fået tildelt stjerner hos det Engelske ”UK Great Taste Food Award” som svarer til en Oskar i film branchen. Det betyder at man som forbruger kan regne med at det er blandt det bedste der overhovedet findes på markedet.
Hos Aberdeen Black er det deres passion at lave smagfuldt og ensartet kød. De udvælger omhyggeligt deres kvæg, for at opnå det allerbedste kød.

 

Vi forhandler også det hollandske sødmælks kalvekød, vi har været på besøg på fabrikken for at få en bedre forståelse for hvad der gør kødet så specielt. VI har set hvordan de sikre dyrevelfærd og ensartethed på kødet.

 
Til forside
Støttelogo_KC15

Login

Klik her for at logge ind,
og komme til kødbestillingen.

 

Kirstinehøj 75, 2770 Kastrup  |  Telefon: 33 24 43 74  |  Fax: 33 13 43 74  |  CVR: 26294096  |  E-mail: mail@gjkoed.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Virksomheder mod kræft